top of page

Inauguració Espai Salut

El passat 22 de juny, Espai Salut va inaugurar el nou centre al C/ Ramon Tarrades, 8 baixos.

Després de 10 anys d'experiència, formació constant, i treball constant, vam decidir ampliar les instal.lacions i equipar-les del material i maquinària necessari per a poder realitzar les últimes tècniques i tractaments de fisioteràpia, osteopatia i activitat física.

El centre disposa de 3 boxes per a tractaments de fisioteràpia i ostopatia, una sala fitness i rendiment, i una altra sala per a realitzar les activitats dirigides (pilates, estiraments, gimnàtica abdominal hipopressiva, ...)

També s'han dissenyat vestidors i dutxes per a la màxima comoditat.

Vine a Espai Salut, el teu centre de fisioteràpia, osteopatia, activitat física i salut expert en tu.

#inauguració #esfitness #esrendiment #esrunning #esfisio #esosteopatia #espilates #esteenfit #eshipopressius #esempreses #readaptacióesportiva #prevenciólesions #treballdeforça #activitatgentgran #estiraments #tractamentepi #ecografia #massatges #massatgedescàrrega

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page